Vilda Västern

Hej hopp!
Jag börjar med att berätta om gårdagen. Jag var i lokalen mellan tre och fem, då vi i eventkomittén gjorde ordning i lokalen inför kvällen. Därefter åkte jag hem fort och hämtade mina kläder, och åkte sedan hem till Linda, och vi gjorde oss i ordning tillsammans. Jag skulle vara tillbaka i lokalen vid nio, en timme innan insläppet. Så vid tio började lokalen att fyllas med folk. Gud vad härlig det kändes! Jag hade jättekul, och festen var verkligen lyckad!
Jag och Linda sova hemma hos mig, och vi kom hem runt halv tre. Det var tänkt att jag skulle gå till skolan idag, men när jag vaknade imorse vid halv åtta, var jag bokstavligen DÖD! Helt och hållet i koma, så jag bestämde mig för att krypa ner i sängen igen. Linda skulle dock till skolan, och gick härifrån vid halv nio. Jag vaknade igen vid halv tolv, men var fortfarande dödstrött. Jag gick i alla fall upp och gjorde frukost, en stor kopp te, ett glas juice och massor av fattiga riddare, MUMS! Under dagen har jag tittat lite på tv och storstädat, haha. Nu måste jag ta igen det jag missade i skolan idag, vi har nämligen projektvecka. Min grupp var inte så glad att jag skulle ut igårkväll, för att de misstänkte att jag skulle bli hemma idag... Aja, man måste lyssna på sin kropp once in a while, right?

Just nu är jag inne på H&Ms hemsida, jag hade tänkt beställa vår- och sommarkläder. Vart pengarna ska komma ifrån vet jag inte, men det löser sig, precies som allt annat! Haha, dagens visdomsord.
Ciao!

Kommentarer
Postat av: Daniella

Ja visst var den :) Perfekt vill vår och sommar!

2009-03-18 @ 18:46:33
URL: http://deniella.blogg.se/
Postat av: jasmina

ja det gör jag:D

2009-03-18 @ 21:24:41
URL: http://hotcoco.blogg.se/
Postat av: a b o u t v e r o n i c a

Sv: Kul att du håller med mig :) Hon är cool ju.



Och tack så mkt för komplimangen :D

2009-03-18 @ 21:31:40
URL: http://aboutveronica.blogg.se/
Postat av: Lisa

H&M har så mycket fint nu!

2009-03-18 @ 21:39:21
URL: http://wlisa.blogg.se/
Postat av: madde

mm visst e den*

2009-03-19 @ 01:40:54
URL: http://mrsmaddy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0