Bloggpaus

Kort och gott, jag tar en bloggpaus.

Ännu en helg

Så var det söndag igen. Dock är det ingen vanlig söndag då man har ångest för att det är skola imorgon, utan det är en sådan söndag då man kan vara lycklig för att det är lov! Jippi! Jag tänkte lite kort berätta om min helg.
I fredags var jag med Lovisa AZ. Vi gick från Karlaplan till Djurgården, vidare till Kofi och sen till Odenplan, där vi träffade bland annat Lovisa B och Doulgas. Vi gjorde alltså inget speciellt. Lördagen spenderade jag också med Lovisa.
På dagen uträttade vi några ärenden på stan. Bland annat köpte jag ett par silvriga ballerinaskor. Därefter åkte jag hem en stund, och sen träffade jag Lovisa igen. Vi träffade lite olika människor och var på lite olika platser, men kvällen slutade på en fest på Odenplan. Vi gick ifrån Odenplan hem till Lovisa på Karlaplan tillsammans med Malte och Hugo. Haha, det är allt bra roliga pojkar! När vi gick förbi Humlan pratade vi om råttor, och dirket efter vi hade skiljts från Malte och Hugo, så ser vi såklart en råtta. Usch! Den vände dock och sprang tillbaka in i sitt hål när jag gallskrek, haha!
När vi kom hem till Lovisa drack vi te, och satt vi hennes köksbord och pratade.
Vid två idag träffade jag min storebror, och vi var hos hans kompis som renoverar/bygger sin lägenhet.
Vid fem hämtade Paul och min storesyter oss (Paul är min syster fästman) för att åka till en familjamiddag. Vi åt en jättegod söndagsmiddag och efterrätt! Vid halv tio blev jag hemskjutsad. Det har varit en mysig och ganska lugn helg.


Oh Johnny!

Jag och pappa ska äta Biff Rydberg ikväll, mums! Efter middagen ska jag till Lovisa AZ och vi ska väl hitta på något skoj.
På vägen dit ska jag posta mitt brev. Jag kan inte minnas när jag senast skrev ett brev till någon. Det är i alla fall väldigt härligt!

Jag gjorde några test häromdagen, och här är resultaten

What typ of guy do you attract?

Yuppies

They are well-dressed, job oriented men who are organized and know what they want (in life and in bed).
You like to go out on the weekends with your girlfriends. You work hard, but know how to play hard! They have a great time going out with their co-workers, but all they just really want is someone like you to sleep with on the weekends. (aww). With most issues, they aren't too opinionated about it, and happy with everyday things. If you want stability, they are the people to attract.

Which celebrity should you marry?

Johnny Depp

You should marry Johnny Depp. You like the bad boy turned good type, the hotel room trasher turned loveable daddy type. He is your soul mate.

Båda stämmer till hundra procent!


Alicia

Jag ska skriva ett brev till min bäst vän. Hon är verkligen bäst, och jag saknar henne!

Lov!

Nu har jag looooooooooooooooooooov! Fy tusan vad härlig! Jag hoppas bara att vädret håller i sig, så att man kan vara ute på kvällarna! Långholmen, Djurgården, you name it! Förstår ni hur härligt det är?! Haha, jag kanske överdriver lite, men jag är ju så glad! Vad ska alla göra på lovet?


Toppen-torsdag

Tusan vilket härlig väder! Det är över femton grader i solen, kan ni förstå det?! Det var inte länge sedan det snöade, och nu är det sommarvärme på g! Jag kan inte göra annat än att le, hihi! Idag tog jag en cappucino med Lovisa TB och njöt av värmen. Imorgon är sista dagen, och sen är det LOV, wihu! Fast morgondagen kommer inte var fullt så rolig, då jag har ett tre timmar långt matteprov. Jag blir glad om jag får G ska jag säga er. Nu ska jag bege mig ut i solen igen.
Hörs senare!




April, april din dumma sill...

...jag kan lura dig vart jag vill! Första april gott folk. En härlig dag, var eviga år! Den här dagen har varit en solig vårdag, och som sagt så är det första april. La premier avril, haha. Min kära vän Daniela skulle lura en stackars pojke att jag var gravid med hans barn. Dock så sa hon inte det, utan hon sa bara att jag ha något att prata med honom om. Trots det, har han hela dagen gått och trott att det var just det jag skulle säga, att jag var gravid. Stackare! Men nu har vi precis avslöjat att det inte var så, hihi. Taskigt jag vet, men väldigt roligt! Joanna, Emelie och Tone försökte lura mig, men jag gick inte på det. Haha! Snart ska jag sätta mig ner och välja och översätta en dikt/sångtext till franska. Den ska "representera" svensk kultur, och är en uppgift som ingår i Paris-resan. Väl där ska jag läsa upp den för ungefär tusen elver, så jag måste göra det bra. Ångest! Om ni har förslag, skriv dem gärna!

Elin B och Lovisa TB

Lovisa TB och jag

Trettioförsta i tredje

Igår träffade jag Linda vid halv elva för att äta lunch som vi gör varannan tisdag. Vapiano öppnar inte förens klockan elva, så medan vi väntade strosade vi runt i Humlegården och tog bilder. Vid lunchen fick vi även sällskap av min klutt Daniela, jättemysigt! Det var två män där som råflirtade med mig, haha. Charmknuttar. Efter det åkte jag inte tillbaka till skolan, utan jag åkte hem. Vid tre träffade jag min lillesyster Elin och följde med henne när hon skulle klippa sig.
Därefter åkte vi på kondis, haha. Jag älskar det ordet! Vid halv sex ungefär, åkte vi hem till hennes mamma och åt middag. Efter maten träffade vi hennes kompisar och spelade fotboll. Det doftade sommarregn och båthamn.
JAG LÄNGTAR SÅ FASANSFULLT MYCKET TILL SOMMAREN! Men nu är det äntligen vår, som jag får glädjas åt så länge.



RSS 2.0