Extreme Room Makeover

Anledning att jag inte har skrivit på några dagar är för att vi gör om i mitt rum här hos mamma, eller snarare JAG gör om i mitt rum. Jag har så fasansfullt ont i kroppen, och det är inte ens nära på att vara klart!
Men fint blir det, så det är väl värt det...
Idag har jag varit och klippt mig, och jag blev jättenöjd. Men det blir man ju typ alltid.
Om en timme kommer Rebecka och Paul (min storesyster och hennes fästman) och hämtar mig och mamma, för att åka till min storebror. Han fyller år imorgon, så vi ska fira honom.

Jag uppdaterera om hur det var på Lovisas land till helgen, för jag har inte bilderna på den här datorn.
Hej-svejs!

Eleven o'clock news

Lovisa är nere och gör te, medan jag sitter här och skriver några rader. Vi ska snart titta på Linas Kvällsbok, och därefter någon annan film. Jag kommer hem imorgon, så då berättar jag vad vi har haft för oss, samt lägger in några bilder.


Goodbye Stockholm!

Imorgon bitti åker jag till min kära vän Lovisas landställe i några dagar. Supermysigt! Jag uppdaterar förmodligen någon gång och berättar vad vi har för oss. Ni andra får ha det så bra där ni befinner er!



Jag och Lovisa

GaGa-fever!

Planen för igår var att jag skulle vara hemma och inte göra någonting, men så blev det inte riktigt. Vid halv sju får jag ett samtal från Racil, och hon säger att hon har fribiljetter till Lady GaGaGröna Lund. Jag tycker att Lady GaGa är grym, så självklart ville jag följa med! Så från att bokstavligen befinna mig i mina sovkläder, befinner jag mig en timme senare på slussen för att möta upp Racil och hennes "dejt" (det var han som bjöd med oss). Därifrån tog vi färjan över till Djurgården och gick sedan in på Gröna Lund. Eftersom vi var där straxt innan åtta, fick vi inte direkt de bästa platserna, men man såg ändå hyfsat bra. Lady GaGa gjorde en storartad entré och publiken skrek av förtjusning. Hon var grym live!
Och inte tala om scenkläderna, herregud! Den tjejen är verkligen inte rädd för att stå ut från mängden.
Hon körde bland annat hitsen Poker Face, Just Dance, Love Game och Eh Eh (Nothing Else I Can Say).
Jag ska definitivt se henne igen, och som hon själv sa, på en större arena. Jag ser verkligen fram emot det!



Trendspaning, the clutch



RSS 2.0