Future Fashion Films

Two must see fashion-films, som har premiär i höst är Coco avant Chanel och The September Issue.

Den första, Coco avant Chanel, är en spelfilm där Audrey Tautou spelar huvudrollen som Coco Chanel.
Filmen handlar om Coco Chanels väg till modevärldens topp.



Den andra filmen, The September Issue, är en dokumentär om legendariska Anna Wintour och en grupp redaktörer, och hur de skapar år 2008s septembernummer och styr modevärlden.

 


Public Enemies

Idag har jag varit med min kära vän Racil. Vi var på Victoria och såg filmen Public Enemies. Sååå bra!
Please Mr. Johnny, dump Vanessa Paradis and marry me instead! Jag är totalt förälskad i honom, han är så bäst!



Back in town!

Hej-svej, nu är jag tillbaka i huvudstaden. Det har varit super härligt i Skåne! Förutom att vara hemma i Ynsjö och hittat på saker, har vi bland annat gjort utflykter till Wanås, Forsakar, Stenshuvud och Kiviks musteri. Varje kväll har vi spelat beachvolleyboll. På lördagen hade vi Mexikansk afton. Alla klädde ut sig, och så dekorerade vi trädgården à la México.
Senare på kvällen hade vi tävlingar, bland annat Mexikansk fylla. Mitt lag vann(!), och priset var varsit par grillz, mohaha!
Vi var mellan sexton och tjugo personer varje dag. Helt enkelt, så har det varit super roligt!







Skåne!

Idag har jag varit i stan med min höggravida storesyster Rebecka. Jag köpte världens finaste klänning. Laddar upp en bild direkt när jag kommer hem igen. Imorgon bär det nämligen av till sköna Ynsjö i Skåne! Det ska bli så härligt! Jag kommer hem igen på tisdag nästa vecka, hörs då!




Bilder från midsommarfirande i Ynsjö 2008

Viva La Vida

Jag har gjort typ världens tråkigate sak denna morgon, nämligen pluggat matte. Hur tråkigt det än var, är jag stolt över mig själv som äntligen tog tag i det och öppnade matteböckerna. Efter drygt två timmars pluggande, satte jag mig framför min kära dator. Nu sitter jag här och lyssnar på albumet Viva La Vida med Coldplay, och undrar vad jag ska hitta på ikväll. Kanske blir det bara en lugn hemmakväll med min pappa.

Puss hej!


One month later...

Så, en månad senare och jag har nu bestämt mig för att börja blogga igen. Dock skulle jag uppskatta lite hjälp. Jag undrar vad ni tycker att bloggen ska handla om. Tycker ni att bloggen ska handla om mitt liv, om mode, om musik, om kändisar eller vad ni nu tycker.

Tjingeling!


RSS 2.0